Despre noi

Luca Energy - Oferim servicii și tehnologii de calitate, având o echipă de specialiști bine pregatită, cu experiență în executarea lucrărilor de instalații electrice civile și industriale.

Echipa noastră deține o arie largă de cunoștințe teoretice și practice în executarea lucrărilor electrice, urmând cursuri de specializare, ori de câte ori este necesar, pentru a fi mereu la curent cu noile tehnologii ce apar, acceptând provocările datorate de diversificările raționale a competențelor tehnice.

Oferim servicii electrice complete de la cele mai uzuale până la cele mai complexe. Utilizăm materiale și echipamente moderne care garantează calitatea execuției sau a intervenției necesare.

Nimic nu este imposibil de realizat pentru echipa noastră de electricieni autorizați ANRE, mai ales atunci când vine vorba despre proiectarea instalațiilor electrice, cât și de montarea acestora. Analizăm cu atenție informațiile transmise de către dumneavoastră și le respectăm cu precizie, deoarece siguranța este prioritatea noastră.

Luca energy este sursa dumneavoastră unică pentru o gamă completă de servicii electrice.

24/7 Servicii de urgență

Timp de răspuns rapid

Electricieni profesioniști

Disponibili
h
Calitate
%
Tehnologie
%
Autorizați
%
Scroll to Top